Δημιουργήστε νέο χρήστη και βάση δεδομένων στον IspConfig3

  Βάσης Δεδομένων

Δημιουργήστε νέο χρήστη και βάση δεδομένων στον IspConfig3

Δημιουργία χρήστη βάσης δεδομένων

Εδώ δημιουργείτε χρήστες βάσεων δεδομένων. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τη δημιουργία χρηστών βάσεων δεδομένων ανεξάρτητα από τη βάση δεδομένων σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν χρήστη βάσης δεδομένων για πολλές βάσεις δεδομένων εάν εσείς θέλετε να το κάνετε.

Client: Εδώ επιλέγετε τον πελάτη στον οποίο ανήκει ο χρήστης της βάσης δεδομένων. Αυτή η επιλογή υπαρχη μονο στα Reseller πακέτα.

Database User: Αυτό είναι το όνομα του χρήστη της βάσης δεδομένων. Η συμβολοσειρά σε αγκύλες πριν το όνομα χρήστη της βάσης δεδομένων θα αντικατασταθεί κατάλληλα, για παράδειγμα το [CLIENTID] θα είναι ίδιο με το αναγνωριστικό του πελάτη, δηλαδή, 1 2, 3, κ.λπ. Έτσι, εάν ο τρέχων πελάτης είναι πελάτης1, και εσείς πληκτρολογήστε johndoe στο πεδίο χρήστη βάσης δεδομένων, το πραγματικό όνομα χρήστη της βάσης δεδομένων θα είναι c1johndoe.

Database Password: Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης για τον χρήστη της βάσης δεδομένων (ή χρησιμοποιήστε το κουμπί δημιουργίας κωδικού πρόσβασης για να δημιουργήσει ο ISPConfig ένα για εσάς). Το πεδίο Ισχύος κωδικού πρόσβασης θα δείξει πώς αδύναμος ή ισχυρός είναι ο κωδικός σας. Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης πρέπει να περιλαμβάνει αριθμούς, σύμβολα, άνω και πεζά γράμματα · το μήκος του κωδικού πρόσβασης πρέπει να είναι 8 χαρακτήρες ή περισσότεροι. Αποφύγετε οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης με βάση την επανάληψη, λέξεις λεξικού, αλληλουχίες γραμμάτων ή αριθμών, ονόματα χρήστη, συγγενή ή κατοικίδιο ονόματα ή βιογραφικές πληροφορίες.

Repeat Password: Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Δημιουργία βάσης δεδομένων

Η φόρμα για δημιουργία / τροποποίηση βάσης δεδομένων έχει τα ακόλουθα πεδία:

Site: Επιλέξτε τον ιστότοπο στον οποίο θα ανήκει αυτή η βάση δεδομένων.

Type: Επιλέξτε τον τύπο της βάσης δεδομένων. Προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο η MySQL.

Database Name: Αυτό είναι το όνομα της βάσης δεδομένων. Η συμβολοσειρά σε αγκύλες πριν από το το όνομα της βάσης δεδομένων θα αντικατασταθεί κατάλληλα, για παράδειγμα το [CLIENTID] θα αντικατασταθεί με το αναγνωριστικό του πελάτη, δηλ., 1, 2, 3, κ.λπ. Έτσι, εάν ο τρέχων πελάτης είναι πελάτης1, και πληκτρολογείτε wordpress στο πεδίο Όνομα βάσης δεδομένων, το πραγματικό όνομα της βάσης δεδομένων θα είναι c1wordpress. Λάβετε υπόψη ότι τα ονόματα της βάσης δεδομένων δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 16 χαρακτήρες – Η MySQL δεν υποστηρίζει μεγαλύτερα ονόματα βάσεων δεδομένων!

Database Quota: Εισαγάγετε το μέγ. μέγεθος βάσης δεδομένων σε MB εδώ. Η τιμή -1 σημαίνει απεριόριστη.

Database User: Επιλέξτε το όνομα του χρήστη της βάσης δεδομένων. Πρέπει να δημιουργηθούν χρήστες βάσης δεδομένων στην περιοχή Sites > Database Users.

Read-only database user (προαιρετικά): Σε αυτό το πεδίο μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλο χρήστη βάσης δεδομένων που έχει δικαιώματα μόνο για ανάγνωση στη βάση δεδομένων.

Database Charset: Η MySQL περιλαμβάνει σύνολο χαρακτήρων υποστήριξη που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε δεδομένα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία συνόλων χαρακτήρων και να εκτελείτε συγκρίσεις σύμφωνα με μια ποικιλία ταξινομήσεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την MySQL υποστήριξη χαρακτήρων εδώ.

Remote Access: Αυτό καθορίζει εάν η MySQL πρέπει να επιτρέπει μόνο σε τοπική πρόσβαση στη βάση δεδομένων ή εάν πρέπει να επιτρέπονται και συνδέσεις από απομακρυσμένα μέρη (κάτι που μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια επειδή οι εισβολείς δεν χρειάζονται πρόσβαση στο τοπικό σύστημα για να συνδεθούν στη βάση δεδομένων.

Remote Access IPs: Εάν έχετε ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη πρόσβαση και θέλετε να επιτρέψετε μόνο μερικούς απομακρυσμένους κεντρικούς υπολογιστές να συνδεθούν σε αυτήν τη βάση δεδομένων, μπορείτε να εισαγάγετε τα IP των απομακρυσμένων κεντρικών υπολογιστών εδώ. Πολλές IP πρέπει να διαχωρίζονται με κόμμα (,). Για να επιτρέψετε συνδέσεις από όλους τους απομακρυσμένους κεντρικούς υπολογιστές, αφήστε αυτό το πεδίο κενό.

Active: Αυτό καθορίζει εάν αυτή η βάση δεδομένων είναι ενεργή ή όχι.